Ontdek die programma voor de Joblente 2024 Klick hier

Het werkgelegenheidsplatform van Sint‑Lambrechts‑Woluwe

Sociaal Loket voor werkgelegenheid van OCMW

Een nieuwe buurtdienst de deuren op het grondgebied van de gemeente. Deze dienst is het resultaat van een samenwerking tussen de gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe en het OCMW en richt zich tot alle burgers van de gemeente die op zoek zijn naar informatie over onderwerpen die hun dagelijks leven rechtstreeks raken.

Dit nieuwe project, gelegen aan de Roodebeeksteenweg 258, is bedoeld om dicht bij de burgers te staan en naar hen te luisteren. Het sociaal loket zal ook de aandacht vestigen op verschillende verenigingen die gespecialiseerd zijn in verschillende domeinen en die de burgers tegemoet zullen komen.

Concreet komt elke dag van de week een specifiek thema aan bod. Het doel is zoveel mogelijk burgers te helpen. 

Deze thema’s zullen bestaan uit individuele permanenties, workshops of informatiesessies. Interesse in een thema? Raadpleeg onze uurroosters op de website van de gemeente en het OCMW. Die zullen variabel zijn en maandelijks veranderen zodat zoveel mogelijk organisaties en verenigingen u kunnen doorverwijzen.

Tewerkstelling : welke infos voor het publiek?

Tijdens de permanenties vindt u informatie over:

  • Diverse onderwerpen in verband met tewerkstelling (formaliteiten, rechten, plichten, enz.) en het zoeken naar werk (opstellen van een CV, ondersteuning bij het zoeken, enz.);
  • Individuele begeleiding van werkzoekenden, opstellen van hun profiel en hulp bij het vinden van vacatures die op hun vaardigheden zijn afgestemd;
  • Ontvangst en verspreiding van vacatures van werkgevers uit de publieke en private sector;
  • Advies aan recente schoolverlaters;
  • In contact brengen van personen met de betrokken diensten (Actiris, SIEP, Wolu-Services, enz.).

Contact en permanentie

Maandag 9u00 to 12u30 en 13u30 tot 17u00
Donderdag 9u00 to 12u30

sociaalloket@woluwe1200.be
02/777.75.14
Roodebeeksteenweg 258, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe